Autosex en cardates

In Nederland zijn er enkele parkeerplaatsen langs de snelwegen zeer populair voor parkeerplaats sex, cardates en meer. Denk aan de snelwegen zoals de A1, A2, A4, A5, A6, A7, A8, A9 en zelfs meer. Hier spreekt men af langs bekende parkeerplaatsen, tankstations en / of carpools om snel seks met elkaar te beleven. Sommige stellen of dames kicken op het neuken van vreemde mensen op een parkeerplaats, en kan het niet gezellig genoeg zijn voor zulk soort mensen. Hier vind je dan ook advertenties van dames en stellen die opzoek zijn naar autosex afspraakjes. Als jij vandaag de auto wilt pakken voor een geile seks afspraak langs de kant van de weg, dan is dit je kans. Het registeren is gratis en kan je vandaag nog een geile date in de auto maken.

Voor het succesvol maken van een afspraak raden wij aan altijd geduldig, netjes en respectvol te zijn. Vergeet ook niet jouw profiel zo uitgebreid mogelijk te maken zodat je lekker op zult vallen. Het is net als het ontmoeten van een meisje in de kroeg. Zodra er sprake van een klik is kan je nummers uitwisselen en verder chatten via whatsapp, telefoonsex en meer. Wij bieden de beste advertenties met goede recensies voor afspreken parkeerplaatsen en autosex. Bekijk onderstaande contact oproepen en reageer direct.

Daten in auto

Om met autosex niet op te vallen is het altijd raadzaam om op een afgelegen plaats te parkeren om te genieten van seks. In de winter tijden zonder open ramen kan het voorkomen dat de ruiten zullen beslaan van de heftige sex. Het is altijd handig een pakje met condoom in het dashboard kastje te bewaren. Het beoefenen van veilige seks is anno 2019 altijd aan te raden. Maak snel een account om berichten te versturen. Werk je persoonlijke profiel uit en wie weet date jij op korte termijn leuke vrouwen bij jou in de buurt. Sommige mag en kan je oppikken voor geile sex bij jou in de auto of zelfs bus. Bekijk hier de top advertenties autosex.

Goudlokje99 - Limburg

Op zoek naar iemand zonder verplichtingen naar elkaar toe. Ik geniet van gezelligheid, of dat nu is in de sportschool, tijdens het bowlen, bioscoop, musea of ergens anders!

Stuur bericht

Timaisclassy - Noord-Holland

Ik zoek iemand die medelevend is en een beetje romantisch is.

Stuur bericht

Sheriltan04 - Overijssel

Ik zoek iemand om de avonturen van het leven mee te delen.

Stuur bericht

Samantha458 - Utrecht

Ik ben op zoek naar iemand die denkt dat dit aantrekkelijk is, iemand die eerlijk is en niet met teveel rompslomp. Hij staat open tot al het andere, ook als het om seks gaat.

Stuur bericht

Rooaarrr - Zuid-Holland

Ik zou graag met een man van de seksmaniak spelen, iemand die me kan laten gillen en me kan laten smeken om meer. Een man die spontaan in bed is.

Stuur bericht

Mooibloempjee - Utrecht

Iemand die sterk is, rustig, anderen altijd respecteert, een goed arbeidstethos heeft, kennis op wil doen en incasseringsvermogen heeft.

Stuur bericht

Ladydana4u - Zuid-Holland

Ben je bereid om mijn verlangens in te vullen? Dan ben jij waar ik naar op zoek ben.

Stuur bericht

Isabaeu - Drenthe

Ik ben op zoek naar mijn superman, die ik kan hebben en met veel van deze wereld en geest blazen gesprekken , maar ook om de magische dingen mee te delen .

Stuur bericht

Rhoadale - Gelderland

Waar zoek ik naar in een man? Iemand die overal lol kan hebben, met mij kan lachen en niet bang is om om zichzelf te lachen.

Stuur bericht

Assia - Noord-Holland

Je moet spontaan zijn, wie dingen doet zonder al te veel van tevoren te moeten plannen. Het leven is sowieso een avontuur!

Stuur bericht

Wafeltje - Flevoland

Ik zoek jongens die hu zelf blijven, Ik hou van een leuk gevoel voor humor. Warme en vriendelijke jongens zijn altijd aantrekkelijk voor mij.

Stuur bericht

Viviennel - Zeeland

Ik ben op zoek naar iemand die sportief, vriendelijk, romantisch en eerlijk is. Iemand die niet te luidruchtig is.

Stuur bericht

Icebaby3 - Limburg

Ik ben discreet en gedraag me goed in het openbaar, ik ben single en gewoon op zoek naar een beetje plezier en misschien kan ik een paar van mijn fantasieën met hem uitleven.

Stuur bericht

Chomora37 - Utrecht

Ik ben een mooie en leuke liefdevolle dame die lief, zorgzaam, liefdevol en attent is voor alle mensen die belangrijk voor mij zijn. Nu wil ik een beetje romantiek in mijn leven, en ik verlang naar de liefde en zorg van een romantische heer.

Stuur bericht

Gekkemeid - Gelderland

Op zoek naar een man die kan gaan feesten , maar ook een feestje thuis maakt.

Stuur bericht

Ariannafairy - Noord-Brabant

Ik hoop dat de volgende man van wie ik houd een beetje lol in mijn leven brengt, ik geloof nog steeds in liefde en ik ben er steeds positiever over.

Stuur bericht

Flirtytrisha - Noord-Holland

Ik zoek een authentiek persoon die interessant is en leuk gezelschap maar ook weet wanneer het tijd is om serieus te zijn. Ik zoek niet naar perfect, wel naar perfect voor mij.

Stuur bericht

Patricia00 - Gelderland

Ik ben op zoek naar een man met een groot hart die ook nog eens begrijpt wat een vrouw nodig heeft, en me dat kan bieden. Ik zal ook alles doen wat ik kan om hem gelukkig te maken.

Stuur bericht

Poesjesliefhebber - Utrecht

Ik wil iemand die is zoals ik. Iemand die zich zorgen maakt om zijn vrienden en familie ... En ohhh, katten! :)

Stuur bericht

Shirtuit - Utrecht

Ik wacht gewoon of wat hier gaat gebeuren..

Stuur bericht

Noemie - Zeeland

Ik denk dat een echte man sterk moet zijn en iemands waarde moet kennen, gewoon om de vrouw zich veilig te laten voelen bij zo"n man. Familie waarden zijn ook van groot belang voor mij, daarom wil ik een familie georiënteerde man ontmoeten.

Stuur bericht

Gisele - Limburg

Ik zoek een man die het fijn vindt om mijn hand vast te houden terwijl we langs het strand lopen en het fijn vindt om verwend te worden als hij thuis komt van een harde dag werk. Het is belangrijk om de communicatielijnen open te houden, zodat ik weet wanneer ik hem ruimte moet geven en hij weet wanneer hij mij ruimte moet geven. Want als je goed voor iemand zorgt, zorgen ze ook goed voor jou.

Stuur bericht

Simran - Noord-Holland

als ik 1 wens had, zou het zijn dat ik een man kon vinden waarvan ik zou houden en die zichzelf kon zijn.

Stuur bericht

Honginglover - Gelderland

Op zoek naar iemand die niet in de party scene is, iemand die wil ontspannen en een film wil kijken of een wandeling wil maken. Ik ben relaxed, maar soms wil ik wild worden.

Stuur bericht

Jenni212 - Overijssel

Een harde werker, genereus, gezond een leuke persoonlijkheid en een zorgzame persoon. Die ene speciale die een aantrekkelijk hart heeft, intelligent is, romantisch, teder, zorgzaam, grappig, zelfverzekerd en een familiemens.

Stuur bericht

Dalsons - Zuid-Holland

Ik weet nooit wat ik over mezelf moet schrijven dus als je iets anders wilt weten, vraag het dan gewoon. Ik ben eerlijk, zorgzaam en wil iemand die hetzelfde is.

Stuur bericht

Knipoogje44 - Zeeland

Nooit een teamspeler geweest. Ik zie de wereld met de zonnige kant en houd wel van een paar diepgaande gesprekken. Elke situatie kan je op verschillende manieren bekijken, dat maakt het zo bijzonder. Bekijk jij ook dingen op verschillende manieren?

Stuur bericht

Heartbreak111 - Friesland

Een man om de rest van mijn leven mee door te brengen. Dit vind ik heel erg belangrijk, en iets waar ik veel moeite in wil stoppen. Als je dit vergelijken met een baan of zo ongeveer al het andere in het leven, dan staat dit gewoon bovenaan de lijst van belangrijke dingen, en hoe gelukkig je de rest van je leven bent.

Stuur bericht

Agneta304 - Noord-Holland

Ik ben van niemand afhankelijk en zoek een vriend en kijk of dat tot meer leidt. Zo niet, dan is een goede vriendschap helemaal top.

Stuur bericht

Aven94 - Zuid-Holland

Ik zoek een vent die behandeld wil worden als een koning en mij tot zijn koningin wil maken. Ik houd ervan om voor een vent te zorgen en hem gelukkig te maken. Ik bekijk het leven graag van de zonnige kant en ik zoek iemand die me kan laten lachen!

Stuur bericht

Melissamay - Limburg

Op zoek naar een man die sociaal en leuk is, verantwoordelijk en solide, flexibel en warm is. Hij moet een echte man zijn. Gevoel voor humor is belangrijk en onmisbaar.

Stuur bericht

Zara8678 - Friesland

Ik wil graag iemand vinden die speciaal is, om samen een leuke toekomst mee te hebben, dat is gewoon wat ik zoek.

Stuur bericht

Cr1ssybells - Zeeland

Ik zoek niet naar iets vrijblijvends. Ik verwijder direct alle lang afstandsberichten.

Stuur bericht

Liefdevollemadison - Limburg

Ik ben een vreugdevol persoon, hard werkend en onafhankelijk. Mijn ideale man is iemand die lief en welgemanierd is.

Stuur bericht

Freakygoodgal - Drenthe

Ik ben echt een freak die zich inhoudt. Ik ben discreet, ik bemoei me met mijn eigen zaken. Ik ben eerlijk en mijn familie komt voor mij altijd op de eerste plaats.

Stuur bericht

Lekkeremarley - Utrecht

Ik ben een eerlijke, verlegen en fatsoenlijke vrouw die vertrouwen en eerlijkheid zoekt in liefde.

Stuur bericht

Amber56546 - Zeeland

Een serieus iets zorgt alleen maar voor problemen, ik spreek uit ervaring

Stuur bericht

Pollybeertje - Drenthe

Een man met sterke biceps en solide buikspieren. Natuurlijk moet hij echt heel schattig en heet zijn.

Stuur bericht

Redscarlett8 - Utrecht

Als jij gepassioneerd bent in bed dan ben jij absoluut degene waar ik naar op zoek ben. De maat is niet belangrijk zolang je maar weet hoe je een vrouw als ik kan bevredigen.

Stuur bericht

Taylor6554 - Zuid-Holland

Ik ben een eenvoudige persoon die door de meeste mensen wordt gezien als slimme, mooie en uitgaande persoon. Ik ben op zoek naar een aantrekkelijke en romantische man die weet hoe je plezier kan hebben.Behandel jij een vrouw met respect?

Stuur bericht

Cutiebrooke1 - Limburg

Iemand die van reizen houdt. Ik heb een metgezel nodig, iemand die interessant is en gevoel voor humor heeft. Iemand die klaarstaat voor een mooie avontuur samen met mij.

Stuur bericht

Alyssia - Noord-Brabant

Ben jij een toyboy?

Stuur bericht

Femke868 - Overijssel

Ik wil een ervaren man die bereid is om te ontmoeten voor seks. Ik heb een man nodig die zelfverzekerd is en het me echt goed zal geven. Geeg jij mij een berichtje.

Stuur bericht

Mary5443 - Gelderland

Weet jij hoe je een dame behandel, en wil je mij dat laten zien?

Stuur bericht

Rebeccahuisman - Utrecht

Ik ben op zoek naar een man die warm is, uitgaande type, een grote persoonlijkheid. Iemand die niet bang is om het leven onder ogen te zien en iemand die met mensen om mij heen kan opschieten.

Stuur bericht

Lenameisje - Zuid-Holland

Ik hou van hete mannen met een geweldige persoonlijkheid. Aantrekkelijk voor het gezicht en verleidelijk ook.

Stuur bericht

Priyanka65675 - Limburg

Ik ben op zoek naar een klassieke man zoals mijn vader het mij heeft geleerd hoe een man moet zijn. Hij moet lief zijn, begripvol en respectvol naar zijn vrouw en alle andere levenden. Hij moet niet gewelddadig zijn, maar juist heel erg loyaal.

Stuur bericht

Zoeteovergave282 - Noord-Brabant

Ik wil een man die open minded en leuk is, iemand die me een goede tijd kan geven. Ook ben ik op zoek naar een man om mijn seksualiteit te verkennen. Ik heb het gevoel dat het nooit echt te laat is, maar als ik niet snel van start ga, zal ik er niet echt van kunnen genieten.

Stuur bericht

Inowajena - Drenthe

Mannen die ik interessant vind: type A, ervaren reiziger, heeft een leven buiten de relatie, superslim - ik heb vooral iets met mannen die jurist zijn of in de medische wereld werken.

Stuur bericht

Jenagord - Noord-Holland

Ik heb graag een man met een opgewekte attitude. Iemand die heel erg optimistisch is. Iemand die het leuk vindt om pret te hebben en lol te schoppen. IK word niet gauw jaloers. Ik weet hoe ik jou de vrijheid moet geven. Ik kan jou toch vertrouwen? Ik ben echt zo gemakkelijk. Ik zal jou niet afhouden van jouw sociaal leven. Maar kijk maar niet naar mij, ik heb graag dat jij smacht naar mij.

Stuur bericht

Hortenia - Zeeland

Ik zoek iemand die niet te moeilijk te begrijpen is en eerlijk is. Zelfs als we geen goed stel zouden zijn, zouden we altijd vrienden kunnen zijn.

Stuur bericht

Hotbethany - Noord-Holland

Ik ben nog jong van hart en zeker niet uitgespeeld, ik geniet volop van het leven. Ik kan de liefde niet echt vinden op het moment maar misschien zouden we vrienden kunnen zijn.

Stuur bericht

Gonda - Noord-Brabant

Ik ben een simpele persoon die geniet van de eenvoudige veelvouden in het leven. Op zoek naar iemand die wil lachen en genieten van de buitengewone dingen in het leven met mij

Stuur bericht

Gyanavi - Zeeland

Het is heel belangrijk dat hij open en eerlijk met mij is, mij apprecieert en respecteert, voor mij zorgt zoals ik voor hem zal zorgen.

Stuur bericht

Marieopenbaresloerie - Noord-Brabant

wie kan mijn bloedende vleespan doodstampen met zijn grote vlezige worst.

Stuur bericht

Ashleyaddi - Noord-Holland

Vind het geil en spannend om hier ondeugende chats te hebben!

Stuur bericht

Marissehaze - Noord-Brabant

Eerlijk, kan de leiding nemen, een goede luisteraar, sportief, gepassioneerd, werkelijk zorgzaam, nieuwsgierig, avontuurlijk, houdt van de natuur/buiten zijn, gevoelig, dynamisch, slim, leuk.

Stuur bericht

Tanyalove - Noord-Holland

Niet geïnteresseerd in fulltime afhankelijke personen, maar iemand die laat zien dat hij de "taak" uitvoert.

Stuur bericht

Ashleyprom13 - Drenthe

Gelukkige vrouw die het leven niet al te serieus neemt en zelf wel kan denken. Ik houd ervan om lekker te lachen ook al gaat het ten koste van mezelf. Ik ben financieel onafhankelijk. Ik houd ervan om buiten te zijn en fit te blijven en ik heb niet veel nodig, ik ben niet materialistisch.

Stuur bericht

Echteliefde - Gelderland

Het zou echt leuk zijn om iemand te ontmoeten die mijn energieke en vrolijke natuur op prijs zou stellen. Hij zou tolerant van mijn babbels moeten zijn en zou bereid zijn om naar me voor lange stukken van tijd te luisteren. lol. Maar serieus, ik ben ook een goede luisteraar en weet wanneer ik moet zwijgen.

Stuur bericht

Karmaan - Noord-Brabant

Wil je meer opwinding? Dan ben ik precies wat jij zoekt. Ik weet dat sommigen van jullie weten waar ik het over heb! Stuur me maar een berichtje, en dan kijken we wel of het klikt.

Stuur bericht

Blauwtje - Zuid-Holland

Ik ben op zoek naar een man die ook dol is op dansen en reizen. Wie niet veel tv kijkt, geniet heel erg van naar de bioscoop gaan. Houdt van kunst, uit eten gaan, in een café zitten, lezen.

Stuur bericht

Goedekijk - Limburg

Ik wil een knappe, fysiek geschikte stud die de hele nacht met me de liefde kan bedrijven.

Stuur bericht

Rawr182 - Utrecht

ik ben ruimdenkend en geniet van een leuke conversatie over alles. Ik ben op zoek naar een betere balans in werk en wil grag iemand met wie ik mijn leven kan delen.

Stuur bericht

Lauracd - Noord-Holland

Ben jij ook een expert in continu geil zijn?

Stuur bericht

Gretam - Noord-Holland

Ik ben mooi, knap, gezond en heb een positieve geest. Ik heb een geweldige baan met hele goede vrienden. Het enige dat ik mis in mijn leven is een man van mijn dromen die mij zal liefhebben en zorgzaam zal zijn naar mij toe. Twijfel niet om mij een berichtje te sturen als jij degene bent voor mij.

Stuur bericht

Pannaros - Noord-Brabant

Ik zoek een heel open, vrolijke man. Ik kijk er naar uit om een eerlijke man te ontmoeten waar ik een leven mee kan delen, die ik de hele tijd kan aanbidden en adoreren, aan wie ik mij compleet kan wijden in liefde.

Stuur bericht

Willeke869 - Noord-Holland

Ik ben niet voor materiele dingen op zoek, ik zoek een man om de rest van mijn leven mee te delen.

Stuur bericht

Elenasun - Utrecht

Als ik jouw stijl wel kan waarderen en hoe je bent, laten we elkaar dan leren kennen.

Stuur bericht

Sk10 - Limburg

Dus… waar zou jij hem in stoppen bij mij?

Stuur bericht

Tompoesje - Utrecht

Vertel eens wat leuks over jezelf, kan niet wachten om wat van leuke mannen te horen

Stuur bericht

Penny150 - Zuid-Holland

Ik zit nu gewoon lekker op mijn werk

Stuur bericht

Erzagizzelle - Utrecht

De man waar ik naar zoek kan niet bang zijn om naakt te zijn en ieder deel van zijn lichaam te tonen. Zelfverzekerd en bereid om nieuwe dingen met mij te proberen.

Stuur bericht

Bekkenn - Noord-Brabant

Ik wil een energieke man vinden die ook houdt van koken, vissen, kamperen, golfen, hoewel ik daar heel slecht in ben. Ik houd van eerlijkheid, betrouwbaarheid, echtheid en aardigheid.

Stuur bericht

Manuela568 - Noord-Holland

Iemand die leuk en aardig is, met zijn beide benen op de grond staat en een warm persoon is.

Stuur bericht

Goudenlokken12 - Limburg

Ik ben bereid om met iemand in contact te komen en te chatten, zolang je maar niet oneerbiedig bent.

Stuur bericht

Jennessa - Limburg

Een vrouw met een hoog libido, die het geweldig zou vinden om een man met sterke armen te ontmoeten, die me een goede tijd in bed kan geven. Hopelijk ben jij dat.

Stuur bericht

Nlmeisje - Friesland

Ik hou er van wanneer iemand vastbesloten en wilskrachtig is. Iemand die zorgt voor zijn lichaam en geest. Ik hou van een intelligente en spraakzame man.

Stuur bericht

Fluffiegirl - Zuid-Holland

Ik wil iemand die net zoveel van road trips geniet als ik. Iemand met een mooie glimlach vind ik echt super aantrekkelijk. Ik hou ook van jongens die grappig zijn en me veel kunnen laten glimlachen en lachen.

Stuur bericht

Jayleenarri - Zeeland

Het is wel makkelijk voor mij om te zeggen dat ik een goede vent wil want iedereen heeft iets goeds in zich. Als dit je nieuwsgierig heeft gemaakt, stuur me dan een berichtje.

Stuur bericht

Cate - Noord-Brabant

Iemand die lief en aardig is , lekker van geest en nieuwschierig moet een niet-roker zijn. Iemand die sexy is, zoals ik.

Stuur bericht

Feetje - Noord-Holland

Ik ben op zoek naar een goed persoon. Iemand die leuk is met een goed gevoel voor humor, avontuurlijk, ontspannen, nieuwsgierig, intelligent en die al mijn kleine eigenaardigheden kan waarderen. Als je graag actief bent en geniet van het buitenleven (maar geen fanatiek sporten bent), zou ik graag een berichtje van je willen ontvangen.

Stuur bericht

Jeya - Groningen

Ik heb een man nodig die me nooit zou beledigen of pijn doen. Ik geef niet om leeftijd of religie, of wat dan ook. Ik heb gewoon een man met een groot hart nodig.

Stuur bericht

Mooieborsten - Utrecht

Ik wil gewoon iemand die echt is, iemand die bereid is mijn vriend te zijn. Iemand waar ik altijd terecht kan als ik hulp nodig heb, in goede en in slechte tijden.

Stuur bericht

Gabyg - Noord-Holland

Ik zoek eeh. jou.... voor sex!

Stuur bericht

Shula - Noord-Brabant

Eerlijkheid. Er is niets anders dat ik bewonder in een man dan het vergmogen om eerlijk en open te zijn naar mij toe. Ik ben dol op het delen van gedachten. IK kan jou comfortabel laten voelen om dingen te delen met mij. Het is gemakkelijk om samen met mij te zijn. Jij hoeft je geen zorgen te maken wat ik over jou denk. Maar waar is dan mijn lollipop? LOL

Stuur bericht

Silvia6x - Zuid-Holland

Ik vind het heel fijn om me speciaal te voelen of gewoon belangrijk voor je te zijn. Als ik belangrijk voor je ben, heb ik geen probleem me helemaal aan je te geven....

Stuur bericht

Jeya76756 - Overijssel

Ik ben op zoek naar een man die eerlijk, ondeugend, loyaal en liefdevol is. Iemand die graag door mij verwend wilt worden.

Stuur bericht

Hrhunter14 - Drenthe

Als jij vriendelijk bent, een extraverte persoon, dan ben jij denk ik de juiste voor mij. Ik houd van mannen die zo zijn. En ook mannen die nuchter zijn.

Stuur bericht

Venussaur03 - Noord-Brabant

Ik zoek een maatje met een sterke persoonlijkheid, maar iemand die ook de compromissen kan sluiten die het leven soms met zich meebrengt. Iemand die niet te bleu is en die om zichzelf kan lachen.

Stuur bericht

Chugl06 - Zuid-Holland

Ik ben een heel extraverte en zeer uitgesproken persoon, ik vind het leuk om mijn gedachtes te delen, maar wel op een positieve manier.

Stuur bericht

Monique349 - Groningen

In mijn hart is ontzettend veel liefde om met jou te delen. Ik wil dat mijn vent dapper is en sterk, zodat ik hem echt kan aanbidden.

Stuur bericht

Irenezoekt - Friesland

Ben jij een geschenk uit de halen?

Stuur bericht

Alcoholkaas - Gelderland

Als jij je aangetrokken voelt tot mijn profiel, dan is dat de eerste stap. De tweede stap is om mij een berichtje te sturen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Stuur bericht

Liefdegevend - Utrecht

hou rekening alsjeblieft, omdat dit nieuw voor mij is. Ik ben op zoek naar een eerlijke en zelfstandige man met wie ik mijn leven kan delen.

Stuur bericht

Nodramasxxx - Groningen

Ik ben heel erg nuchter, ik houd gewoon van relaxed en blijf altijd ver weg van drama. Ik zoek iemand die er klaar voor is om te settelen, iemand die volwassen is, hoewel ik nog steeds wel van een beetje lol houdt van tijd tot tijd.

Stuur bericht

S3ny0ritahhhh54 - Noord-Brabant

Een aardig persoon, die graag nieuwe dingen leert en van kinderen houdt. Een persoon die gelooft dat dingen om een reden gebeuren. Ik ben hier om te weten te komen wat het lot voor mij in petto heeft. Ik weet dat er iemand is die me het gevoel kan geven alles waard te zijn.

Stuur bericht

Kusje634 - Utrecht

Kinky en ruige chats en foto"s uitwisselen, dat lijkt me wel wat.

Stuur bericht

Tatiana1 - Utrecht

Uiteindelijk wil ik "Degene waar ik niet zonder kan". Maar tot die tijd, vooral veel plezier ;-)

Stuur bericht