Menno buch als grondlegger van 06 lijnen en pikante televisie programma's.

Menno buch grondlegger

Menno buch is mischien wel de meest besproken (bekende) nederlander die in de jaren 90 verschillende pilots & concepten uit wist te brengen met veel succes. Het meeste waaraan Menno buch zijn vermogen te danken had was o.a exploitatie van 06 lijnen. Hier verdiende Menno Buch veel geld mee en werd hij door de Quote top 100 geschat op een vermogen van meer dan 35 miljoen gulden. De bekende televisie-ster met o.a programma's zoals Sex voor de buch en later Buch in de bajes waren de meest spraakmakendste programma's op de nederlandse televisie. Vooral de VHS videobanden van het programma Sex voor de buch waren zeer populair, en toonde de werkelijke en ongecensureerde videobeelden van de meest spraakmakende mensen in het televisieprogramma.

Als grondlegger van de nederlandse 06 lijnen dat later ge-evolueerd is naar 0906 sexlijnen bedanken wij Menno Buch ook voor alle inspirerende pilots & jaren die hij in de nederlandse televisie en multimedia markt heeft weten te brengen.

Meer van dit ...

Voor iedere bezoekers is er wat wils. Bekijk het menu hieronder en maak direct een keuze. Het doorschakelen kan 24 uur per dag met vele verschillende vrouwen voor sexlijn bellen vanaf 18 jaar en ouder.