Werken bij sekslijn met hoge verdiensten

Gratistelefoonseks.nl is aanbieder van 0906 sekslijnen en biedt plaats voor enkele nieuwe dames die willen werken voor sekslijn. Het werk bestaat uit het bellen met klanten tegen betaling en kunnen gesprekken over alledaagse dingen gaan maar ook erotisch getinte gesprekken. Deze vorm van thuiswerk is bewezen de meest veilige manier (en discrete) om snel geld te kunnen verdienen zonder fysiek contact. Kortgezegd zijn er dagelijks op telefoonseks vele bezoekers die een leuk gesprek met een dame of heer aan willen knopen en daar gerust de tijd voor willen nemen. Hiervoor zoeken wij nieuwe dames (en heren) vanaf 18 jaar die willen werken voor een sexlijn. Op onze website kan je een open sollicitatie plaatsen en al binnen 24 uur aan de slag als thuiswerker 0906.

Verdiensten werken bij sekslijn

Als je besluit te gaan werken voor een sekslijn dan is dat natuurlijk niet ongemoeid. Onze sekslijn biedt dames & heren een tarief van € 0,35 per minuut wat tot nu toe de hoogste uitbetaling in heel Nederland & Belgie bedraagt. Voor 10 minuten bellen levert je dat zo € 3,50 op en voor een uur lang (60 minuten) ruim € 21. Bij het werken op een sexlijn gaat het erom dat je een leuke en vlotte babbel hebt, en mensen op een leuke manier bezig kunt houden. Hebben wij je interesse gewekt? En zoek je parttime of fulltime werk als operator bij een sekslijn? Schrijf je je hieronder dan nu in. Binnen 1 werkdag ontvang je een reactie van ons met verdere stappen. Alleen formulieren die volledig ingevuld zijn worden in behandeling genomen. Wij publiceren jouw gegevens nooit op onze website(s).

Inschrijven sekslijn

Wil je je direct inschrijven voor werken bij een sexlijn? Volg dan de Volgende Link voor meer informatie. Deelname vanaf 18 jaar en woonzaam in Nederland met teminste een geldig legitimatie, nederlands bankrekeningnummer. Reactie op werkdagen binnen 24 tot 48 uur na applicatie. Discretie is geboden en niet zichtbaar met een foto is mogelijk.

Thuiswerk telefoonseks

Onze website richt zich voornamelijk op dames en heren vanaf 18 jaar die thuiswerk in telefoonseks zoeken. Onze verdiensten liggen hoog (De hoogste uitbetaling gebleken met andere aanbieders) en garandeert ook werk. Dit houdt in dat wanneer je je inschakelt je daadwerkelijk ook wat te doen zult hebben. Wij zijn opzoek naar jonge en gemotiveerde mannen of vrouwen die thuiswerk telefoonsex willen proberen. Voor een overzicht van onze lijnen, zie telefoonsex en sexlijnen. Wij zijn een zeer grote aanbieder in 0906 lijnen.

Werken bij een sexlijn valt onder thuiswerk telefoonsex.