Werken als webcam model

Naast werken bij sexlijn is er ook de mogelijkheid om te werken als webcam model. Dit houdt in dat een man, vrouw, shemale of stel zich beschikbaar kan stellen tegen betaling om actief te zijn achter de webcam. Met betaald werk wordt dan ook bedoeld dat voor de tijd dat iemand online is en actief chat met gebruikers niet ongemoeid gaat en goede verdiensten kan maken waarbij netto salarissen (afgaande als fulltime webcam model) tot wel € 6000 per maand kunnen verdienen. Met onze website bieden wij dan ook een opstap voor mensen vanaf 18 jaar en ouder om in te schrijven als webcam model in Nederland of Belgie.

Er is eigenlijk niet veel voor nodig om te werken als cammodel dan behalve een computer (zoals PC of laptop) met een behorende webcam en actieve internet verbinding. Op deze basis kan men aan de slag vanuit huis of op locatie naar wens om ook geld te gaan verdienen. De werkzaamheden en tijden heb je dus volledig zelf in de hand en kan je het prima combineren. Ondanks de vele berichten dat enige vorm van contact via internet onveilig zou zijn is een taboe. We leggen dat graag hier voor je uit.

Veilig & verantwoord

Als je gaat werken als webcam model heb je de volledige controle over het profiel dat je van jezelf neerzet. Dus ook dat je de vrijheid hebt fictieve gegevens in kunt vullen. Als je woonzaam bent in Limburg en jezelf positioneerd als een webcam model uit groningen dan is dat gewoon toegestaan. Je kunt dus je eigen identiteit op het internet als webcam model bepalen. Ten tweede ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de dingen die je aan je bezoekers verteld. Wij raden aan als je geen behoefte hebt aan fysiek contact dan ook geen persoonlijke gegevens zoals 06 nummers of whatsapp, snapchat en dergelijk te geven.

Sommige mensen zullen voorstellen met je af te willen spreken voor een afspraak. Het is aan jou om hier te beslissen wat je ermee doet. Maar ben je heilig op wie je werkelijke identiteit is dan moet je het werk als erotisch model gewoon zakelijk beschouwen en dat jouw tijd achter de webcam tegen betaling dan ook als entertainment wordt gezien. Als laatst vermelden we wel dat er voor uitbetaling wel gegevens zoals BSN en bankrekeningnummer(s) achtergelaten moet worden.

Ervaren & groot

De gegevens die nodig zijn worden wel op een veilige manier opgeslagen. Het is dus niet zo dat bezoekers inzage kunnen krijgen in persoonsgegevens die wel voor de nederlandse wet verwerkt moeten worden. Nu dat we de formaliteiten aan je uitgelegd hebben is het natuurlijk gratis inschrijven in landelijks grootste webcam platform waar jij geld kunt verdienen met webcam modellenwerk. Je kunt het in deeltijd uitvoeren, je kunt het voor langere periode(s) doen, het is volledig aan jou en je zult nooit in of uitschrijf kosten betalen. De vrijheid is dus echt aan jou. Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan nu het moment om een account aan te maken als webcam model, en ga vandaag nog aan de slag met het verdienen van geld. Dames, heren, transgenders, shemales vanaf 18 jaar en ouder zijn van harte welkom. Zodra je je aangemeld hebt kan je direct alle ins & out's teruglezen over hoe je als succesvolle webcam model kunt starten. Heb je een uitkering zoals arbeidsongeschikt, wajong of anders? Overleg dan eerst met jouw uitkeringsinstantie over hoeveel je extra mag bijverdienen. Een webcam model verdiend ongeveer € 0,19ct per minuut per bezoeker. Met 10 gebruikers tegelijk is dit € 1,90 per minuut.

Inschrijf formulier

Wij vinden het belangrijk dat bij inschrijven als webcam model er geen persoonsgegevens openbaar gemaakt kunnen worden. Daarom bieden wij een link naar de behorende website die het aanmeldformulier behandeld. Zo weet je zeker dat jouw aanmelding ook op de juiste manier verwerkt wordt en niet door derde bekeken kan worden. Voor het aanmelden is slechts 5 minuten van je tijd vereist. Bij goedkeuring (meestal direct) kan je meteen aan de slag.

Gratis inschrijven als webcam model Inschrijven